Vil du og din au pair forlænge au pair-opholdet? Vi laver ansøgningen for dig og sikrer at betingelserne er opfyldt.

Er du i tvivl om du og din au pair kan forlænge opholdet? Kontakt os og vi hjælper med at afklare det – det er helt uforpligtende.

Kan opholdet forlænges?

Det er muligt at forlænge opholdstilladelsen i følgende tilfælde:

  • Hvis au pairen har fået opholdstilladelse til mindre end 2 år, fordi au pair-kontraktens gyldighed var kortere. Det er her muligt at forlænge kontrakten med den resterende periode op til 2 år.
  • Hvis au pairen er indrejst senere end startdatoen for kontrakten. Det er muligt at få forlænget opholdet således au pairen er i landet i 2 år.
  • Hvis au pairen har fået udstedt opholdstilladelse kortere end 2 år på grund af passets udløbsdato. Når au pairen har fået nyt pas, kan opholdet forlænges med den resterende periode op til 2 år.

Au pairen kan under ingen omstændigheder opholde sig i Danmark som au pair i mere end 2 år.

Sådan gør vi

Som det første sikrer vi at betingelserne for forlængelse af opholdstilladelsen er opfyldt og at evt. nødvendig dokumentation indhentes. Herefter opretter vi et sagsbestillings-ID hos myndighederne.

Selve ansøgningen om forlængelse af opholdstilladelsen skal indsendes online og godkendes med NemID af både værtsparret og au pairen. Vi aftaler derfor et tidspunkt hvor ansøgningen skal laves, således alle parter kan være til stede.

Når skal udfylde ansøgningen for dig, bruger vi programmet TeamViewer. Du kan downloade programmet gratis på www.teamviewer.com

Hvis det ikke er muligt at forlænge opholdet, hjælper vi gerne med at finde en ny au pair til din familie. Læs mere her: Formidling af au pair