Baggrundstjek

Hvis du selv har fundet din au pair, kan det ofte være en god idé at få foreteget et baggrundstjek inden du indleverer ansøgningen om opholdstilladelse.

Baggrundstjek

Opfylder din au pair betingelserne?

Når du får formidlet din au pair gennem os, har vi naturligvis allerede sikret at personen opfylder betingelserne til at blive godkendt af myndighederne. Mange familier ønsker dog selv at finde en au pair, hvilket selvfølgelig er helt forståeligt. Hvis man er relativ uerfaren med au pair-ordningen kan det dog være svært at vurdere hvorvidt personen opfylder alle betingelserne.

Når vi udfører et baggrundstjek, får vores uforbeholdne vurdering af hvorvidt au pairen kan godkendes af myndighederne eller ej.

Hvad inkluderer baggrundstjekket?

Kontrol af au pairens personlige oplysninger

Hvis au pairen har fået opholdstilladelse til mindre end 2 år, fordi au pair-kontraktens gyldighed var kortere. Det er her muligt at forlænge kontrakten med den resterende periode op til 2 år.

Kontrol af dokumentation

Vi indhenter og kontrollerer dokumentationen, som skal vedlægges ansøgningen om opholdstilladelse.

Interview

Som del af baggrundstjekket foretager vi et videointerview af au pairen, hvor der vil blive spurgt ind til udvalgte emner som har relevans for ansøgningen om opholdstilladelse.

Rapport

Du modtager en rapport, hvor du kan se hvad vi har kontrolleret og du får vores vurdering af hvorvidt personen opfylder myndighedernes betingelser for at få udstedt opholdstilladelse.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til au pair-ordningen eller vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Benyt blot kontaktformularen nederst på siden og vi vender hurtigt tilbage.

Hvor lang tid tager det?

Hvis au pairen allerede er i besiddelse af alle relevante dokumenter, gennemføres baggrundstjekket normalt inden for et par dage. Hvis au pairen ikke er i besiddelse af dokumenterne, må der påregnes en længere leveringstid. Vi vil i så fald underrette dig og du har mulighed for at afbryde baggrundstjekket, hvis du ikke ønsker at vente på dokumenterne.

Skal man have foretaget et baggrundstjek?

Nej, det er blot en ekstra sikkerhed som vi tilbyder værtsfamilier, som selv har fundet deres au pair.

Hvad hvis au pairen består baggrundstjekket?

Hvis au pairen består baggrundstjekket, vurderer vi at personen opfylder myndighedernes betingelser for at få udstedt opholdstilladelse som au pair i Danmark.

Vi har aldrig oplevet at en au pair, som har bestået vores baggrundstjek er blevet afvist af myndighederne. 

Hvad hvis au pairen ikke består baggrundstjekket?

Hvis au pairen ikke består baggrundstjekket, vurderer vi at personen ikke kan få udstedt opholdstilladelse som au pair i Danmark. Du bliver i rapporten informeret om hvilke forhold vi finder problematiske.

Hvad hvis au pairen ikke ønsker at deltage?

Hvis au pairen, meddeler os at personen ikke ønsker at deltage, kan baggrundstjekket ikke gennemføre og du vil naturligvis ikke blive opkrævet betaling.

Sådan fungerer det

Udfyld vores formular

Tryk “Start nu” og udfyld vores formular. Vi kontakter herefter din au pair, indhenter de nødvendige dokumenter og planlægger et interview.

Vi bekræfter

Når vi har modtaget svar fra au pairen bekræfter vi hvorvidt baggrundstjekket kan udføres. Hvis der forventes en længere ventetid grundet manglende dokumenter, underrettes du og har mulighed for at afbryde forløbet.

Modtag rapporten

Når baggrundstjekket er afsluttet, modtager du en rapport med konklusionen. I rapporten kan du se hvad vi har kontrolleret og hvilke udfordringer vi eventuelt har observeret. 

 

Baggrundstjek

Få foretaget et baggrundstjek, hvor du får vores vurdering af om den au pair, som du selv har fundet opfylder myndighedernes betingelser for at få udstedt opholdstilladelse.

599,-

Ansøgning om opholdstilladelse

Når du har fundet din nye au pair, kan vi også hjælpe med ansøgningen om opholdstilladelsen. Vi tager styringen over ansøgningsprocessen så du roligt kan læne dig tilbage og afvente godkendelsen.

2.599,-

Kontakt os