Har du selv fundet din au pair, men er i tvivl om personen kan godkendes? Så er du langt fra den eneste.

Når du får formidlet din au pair gennem os, har vi naturligvis allerede sikret at personen opfylder betingelserne til at blive godkendt af myndighederne. Mange familier ønsker dog selv at finde en au pair, hvilket selvfølgelig er helt forståeligt. Hvis man er relativ uerfaren med au pair-ordningen kan det dog være svært at vurdere hvorvidt personen opfylder alle betingelserne.

Vi tilbyder derfor at udføre et baggrundstjek af din udvalgte au pair hvor du får vores uforbeholdne vurdering af hvorvidt personen kan godkendes af myndighederne eller ej. Med vores baggrundstjek får du tjekket din au pairs personlige forhold, og du slipper for at spilde både tid og penge på en ansøgning som med sikkerhed bliver afslået.

Hvordan fungerer et baggrundstjek?

Vi kontakter au pairen og indhenter alle de nødvendige dokumenter og oplysninger.

Vi indhenter og vurderer som minimum de dokumenter som skal indgå i selve ansøgningen, men indhenter i høj grad også øvrige dokumenter som afdækker personlige forhold. Som del af baggrundstjekket, gennemfører vi også et interview af au pairen, typisk via videoopkald.

Vi indhenter så vidt muligt også straffeattest på personen.

Når baggrundstjekket er fuldført, vil du modtage vores vurdering af muligheden for at få personen godkendt som au pair. Hvis der er forhold som vi vurderer kan være problematiske vil disse naturligvis fremgå af vores vurdering

Hvor lang tid tager det?

Vi har fuld forståelse for at du gerne hurtigst muligt vil have din au pair til Danmark. Derfor igangsætter vi baggrundstjekket straks vi har fået din ordre.

I de fleste tilfælde fuldføres baggrundstjekket inden for et par dage. I nogle tilfælde er personen ikke i besiddelse af alle de nødvendige dokumenter, hvorfor det selvfølgelig vil tage længere tid. Vi holder dig naturligvis løbende opdateret under hele forløbet. 

Du kan til enhver tid få en status på baggrundstjekket.

Bestil baggrundstjek

Når du har bestilt et baggrundstjek, vil du modtage en faktura på din e-mail. Straks vi har registreret betalingen startes baggrundstjekket og vi fuldfører det hurtigst muligt.

Prisen for vores baggrundstjek er 795 kr. inkl moms.

    Jeg giver hermed samtykke til, at Au Pair Service kontakte mig. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Au Pair Service. Jeg accepterer samtidig, at Au Pair Service kan behandle personoplysninger om mig som nærmere anført i disse vilkår og betingelser og den tilhørende persondatapolitik.