Formidling af au pair

Når vi udvælger vores au pairs lægger vi især vægt på at personen er god til børn. Au pairen skal være omsorgsfuld og ansvarsfuld så du trygt kan lade personen passe dine børn.

Find din nye au pair her

Vi finder det perfekte match til din familie!

Vi betragter det rette match mellem au pair og værtsfamilie som nøglen til et succesfuldt ophold. Foruden at au pairen skal kunne opfylde din families behov, er det også vigtigt at au pairen og din familie fungerer sammen på det personlige plan. Opholdet skal være en positiv oplevelse for alle parter. Vi finder derfor en au pair som passer til netop din familie, hvor både dine og au pairens forventninger til opholdet indfries.

Dit sikre valg

Få tilsendt 3-5 profiler helt gratis og uforpligtende

Tryk på “Start nu” og udfyld vores skema. Du modtager herefter gratis og uforpligtende 3-5 profiler, som du kan kigge igennem sammen med din familie.

Du betaler først når der er et match

Du kan frit kigge vores profiler igennem og endda få opsat videomøde hvis en eller flere af kandidaterne er interessante. Du betaler først når du ønsker at indgå en aftale med en au pair. Dvs. hvis du ikke finder vores forslag interessante, betaler du ikke.

Baggrundstjek

Vi udfører et grundigt baggrundstjek på alle vores au pairs, hvilket bl.a. omfatter et kontrol af personlige dokumenter, interview, vurdering af sprogkundskaber og personlighedstest.

Garanti for godkendelse

Vi giver naturligvis garanti for at au pairen godkendes af myndighederne.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores formidling af au pair, au pair-ordningen eller andre af vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Benyt blot kontaktformularen nederst på siden og vi vender hurtigt tilbage.

Hvilke nationaliteter har Jeres au pairs?

Vi har kandidater fra hele verdenen. Størstedelen kommer fra Østasien, Sydamerika og Afrika. Hvis du har specifikke ønsker til nationalitet eller verdensdel efterkommer vi så vidt muligt dette.

Kan jeg få en au pair fra Tyskland, Frankrig, Polen etc.?

Det er kun ikke-EU/EØS-statsborgere som kan få opholdstilladelse som au pair. En EU/EØS-statsborger vil skulle ansættes i et regulært ansættelsesforhold med alt hvad der dertil hører. Dette vil typisk indebære en større administrativ og økonomisk byrde for værtsfamilien.

Kan jeg få en au pair som allerede befinder sig i Danmark?

Heldigvis bliver langt de fleste af vores værtsfamilier og au pairs rigtig glade for hinanden. Vi oplever derfor meget sjældent at enten au pairen eller værtsfamilien ønsker at afbryde opholdet eller skifte værtsfamilie.

Det hænder dog at vi modtager henvendelser fra au pairs som er kommet til Danmark ad anden vej og ønsker at skifte værtsfamilie. I disse tilfælde, annonceres dette på vores blog og de sociale medier.

Hvilke sprog taler Jeres au pairs?

Alle vores au pairs taler som minimum engelsk på et rimeligt niveau.

Jeg er udlænding - kan jeg få en au pair fra mit hjemland?

Au pairen må ikke have samme nationalitet som medlemmer af værtsfamilien. Årsagen hertil, er at der er tale om en kulturel udveksling hvor au pairen skal lære om dansk kultur og sprog. Hvis au pairen har samme nationalitet som værtsfamilien, kan myndighederne vurdere at formålet med ordningen ikke er opfyldt hvilket vil resultere i et afslag.

Vi sikrer en god start

Selvom de fleste au pair ophold forløber problemfrit, kan der i sjældne tilfælde opstå hjemve og konflikter. Det er typisk forårsaget af vanskeligheder med at tilpasse sig til en ny kultur. Vi forebygger dette, ved at give au pairen generel information om dansk kultur og familieliv, således personen er forberedt på livet i Danmark. Ligeledes giver vi værtsfamilien tips til hvordan I får en god start på opholdet.

Skulle der mod forventningerne opstå problemer, står vi naturligvis klar til at hjælpe.

Sådan fungerer det

Få dine profiler

Tryk “Start nu” og udfyld vores spørgeskema, hvor du fortæller lidt om din familie og hvad du søger. På baggrund af din besvarelse finder vi de bedste matches til dig. Du modtager 3-5 profiler som du frit kan kigge igennem sammen med din familie.

Tal sammen

Hvis du finder en eller flere af vores kandidater interessante, hjælper vi med at opsætte et videomøde hvor I kan lære hinanden bedre at kende. Vi giver selvfølgelig også nogle tips til  hvad det er vigtigt at få talt med kandidaten om.

Indgå aftale

Nå du har fundet den rette kandidat skal der indgås en kontrakt og ansøges om opholdstilladelse. Vi er selvfølgelig gerne behjælpelige med papirarbejdet.

 

Formidling af au pair

Få gratis og uforpligtende tilsendt 3-5 profiler særligt udvalgt til din familie. Du betaler kun hvis du ønsker at indgå en aftale om et au pair ophold med en af vores kandidater.

2.099,-

Håndtering af ansøgning

Når du har fundet din nye au pair, kan vi også hjælpe med ansøgningen om opholdstilladelsen. Vi tager styringen over ansøgningsprocessen så du roligt kan læne dig tilbage og afvente godkendelsen.

2.599,-

Kontakt os