Find din au pair her. Vi finder det perfekte match til din familie!

Vi betragter det rette match mellem au pair og værtsfamilie som nøglen til et succesfuldt ophold. Foruden at au pairen skal kunne opfylde din families behov, er det også vigtigt at au pairen og din familie fungerer sammen på det personlige plan. Opholdet skal være en positiv oplevelse for alle parter. Vi finder derfor en au pair som passer til netop din familie, hvor både dine og au pairens forventninger til opholdet indfries.

Når vi udvælger vores au pairs lægger vi især vægt på at personen er god til børn. Au pairen skal være omsorgsfuld og ansvarsfuld så du trygt kan lade au pairen passe dine børn.

Sådan gør vi
  • Du udfylder vores spørgeskema som afklarer din families behov og ønsker til en au pair. Du finder skemaet nederst på denne side. 
  • Med udgangspunkt i din besvarelse matcher vi din familie med de au pairs, som vi finder bedst egnede. I vurderingen lægger vi bl.a. vægt på au pairens kvalifikationer og personlighed. Vi sikrer også at au pairen opfylder myndighedernes betingelser. Senest en uge efter vi har modtaget spørgeskemaet, tilsender vi dig 2-4 forslag til au pair.
  • Når du har modtaget vores forslag, kan du gennemgå dem sammen med din familie. Hvis du har spørgsmål om de tilsendte au pairs, vil vi naturligvis forsøge at besvare disse. Når du beslutter dig for at kontakte en af vores au pairs med henblik på at indgå en aftale, formidler vi kontakten.

Du betaler først når du ønsker at kontakte en au pair. Dvs. hvis du ikke finder vores forslag interessante, betaler du ikke. 

Når du har indgået en aftale med din nye au pair, skal der ansøges om opholdstilladelse. Du kan vælge at lave ansøgningen selv, eller lade os hjælpe dig. Du kan læse mere om ansøgningsprocessen her: Ansøgning

Vi giver jer en god start

Selvom de fleste au pair ophold forløber problemfrit, kan der i sjældne tilfælde opstå hjemve og konflikter. Det er typisk forårsaget af vanskeligheder med at tilpasse sig til en ny kultur. Vi forebygger dette, ved at give au pairen generel information om dansk kultur og familieliv, således han eller hun er forberedt på livet i Danmark. Ligeledes giver vi værtsfamilien tips til hvordan I får en god start.

Skulle der mod forventningerne opstå problemer, står vi naturligvis klar til at hjælpe.

Tilfredshedsgaranti

Vi er overbeviste om at vi yder markedets bedste formidling og service. Derfor er vi også trygge ved at tilbyde dig markedets mest omfattende tilfredshedsgaranti. 

Når du har fået formidlet din au pair gennem os, tilbagebetaler vi det fulde beløb for formidlingen hvis

  • au pairen, mod forventningerne, ikke skulle blive godkendt af myndighederne fordi personen ikke opfylder betingelserne.
  • au pairen vælger at opsige kontrakten inden for 5 måneder efter ankomst til Danmark.
  • opholdet ikke lever op til dine forventninger, og du vælger at opsige kontrakten inden for 3 måneder efter au pairens ankomst til Danmark.

Vi er derfor et sikkert valg til at finde din nye au pair.

Lad os finde din nye au pair

Udfyld vores skema vi tilsender dig 2-4 kandidater – helt uforpligtende! Du betaler først, når du ønsker at kontakte en af vores au pairs.

Du bestemmer selv om du vil besvare samtlige spørgsmål. Men jo flere spørgsmål du besvarer, jo bedre kan vi matche din familie med den rette au pair.

Felter med * skal udfyldes.

formidling af au pair