Ansøgning om opholdstilladelse

Vi klarer papirarbejdet – uanset om du har fået formidlet din au pair af os eller selv har fundet din au pair.

Ansøgning om opholdstilladelse

Lad os klare papirarbejdet

Når du har fundet din nye au pair, skal der ansøges om en opholdstilladelse. Vi sparer dig gerne for besværet med at udarbejde ansøgningen selv og klarer alt det praktiske for dig.

Vi sørger for at ansøgningen er udfyldt korrekt og er fyldestgørende. Vi følger sagen fra start til slut og vejleder dig igennem hele processen.

Vi sørger også for au pairens del af ansøgningen, og sikrer at al nødvendig dokumentation indhentes.

Dit sikre valg

Vi gør det nemt for dig

Vi tager os af så stor en del af ansøgningsprocessen som overhovedet muligt. Der vil være enkelte ting du som værtsfamilie selv skal tage dig af, men du vil blive grundigt vejledt herom.

Vi forbereder ansøgningen

Vi indhenter alle relevante oplysninger og dokumenter samt sikrer at ansøgningsskemaet er fyldestgørende og korrekt udfyldt.

Vi følger sagen fra start til slut

Vi udfører et grundigt baggrundstjek på alle vores au pairs, hvilket bl.a. omfatter et kontrol af personlige dokumenter, interview, vurdering af sprogkundskaber og personlighedstest.

Bliv klar til ankomsten til Danmark

Du modtager en vejledning med nyttig information om ankomsten og den første tid i Danmark, inklusiv oprettelse af CPR-nummer, bankkonto, danskundervisning og meget mere.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til au pair-ordningen eller vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Benyt blot kontaktformularen nederst på siden og vi vender hurtigt tilbage.

Hvor lang tid tager det?

Normalt tager myndighedernes sagsbehandling 2-3 måneder fra indlevering af ansøgningen. Hvis din au pair udrejser fra Filippinerne, skal personen herefter have en udrejsetilladelse. Dette tager normalt 1-2 måneder.

Ansøgningen har vi normalt klar inden for et par dage.

 

Hvor lang tid kan min au pair opholde sig i Danmark?

Din au pair kan få opholdstilladelse i op til 2 år. Hvis du vælger at ansøge om en opholdstilladelse af kortere varighed, kan denne i de fleste tilfælde forlænges op til en samlet periode på 2 år. Dette kræver dog at der betales et gebyr til myndighederne.

Husk, at du til enhver tid kan opsige kontrakten med én måneds varsel.

Hvad koster det?

Vi håndterer ansøgningen for 2.599 kr. Prisen er ekskl. gebyrer m.v. til myndighederne.

Inden ansøgningen indleveres, skal der betales et gebyr på 4.740 kr til den ansvarlige myndighed og i de fleste tilfælde et gebyr på 1.700 kr til ambassaden. Vi betaler disse gebyrer og tilføjer dem til vores faktura, som du modtager når ansøgningen er klar til indleveringen.

Når myndighederne er klar til at godkende ansøgningen, vil de bede om betaling for danskundervisningen samt indsendelse af forsikringspolicer.

Du kan finde oversigt over samtlige udgifter her: Hvad koster det?

Kontrollerer I om au pairen opfylder myndighedernes betingelser?

Hvis du får formidlet din au pair af os, har vi på forhånd foretaget et baggrundstjek af au pairen.

Hvis du selv har fundet din au pair, kigger vi på en række basale betingelser, f.eks. alder og personlige dokumenter. Hvis det bemærkes at au pairen ikke opfylder et af disse krav, underretter vi dig således du har mulighed for at afbryde forløbet inden ansøgningen indleveres.

Det er muligt at tilkøbe et mere omfattende baggrundstjek.

Er der en risiko for at ansøgningen afvises?

Vi oplever heldigvis meget sjældent at en ansøgning afvises. Vi har endnu ikke oplevet at en au pair formidlet af os eller en au pair, som har bestået vores baggrundstjek er blevet afvist.

Har du selv fundet din au pair?

Modsat mange andre au pair bureauer, hjælper vi også gerne værtsfamilier som selv har fundet deres au pair. Det har ikke betydning for os, om du har fået formidlet au pairen af os eller om du selv har fundet din au pair ad anden vej.

Det vigtigste er at du har fundet den rette au pair til din familie.

Klar ansøgningen i 3 simple trin

Udfyld vores formular

Tryk “Start nu” og udfyld vores formular. Vi kontakter herefter din au pair og indhenter de nødvendige oplysninger og dokumentation.

Underskriv ansøgningen

Vi forbereder ansøgningen og du skal blot underskrive den, når den er klar til indlevering.

Afvent godkendelse

Vi vejleder både dig og din au pair om det videre forløb. Du kan bare læne dig tilbage og afvente at myndighederne vender tilbage.

 

Håndtering af ansøgning

Prisen inkluderer kun vores håndtering af ans

2.599,-

Baggrundstjek

Hvis du selv har fundet din au pair, kan det være en god idé at få foretaget et baggrundstjek for at sikre at personen opfylder myndighedernes krav.

499,-

Kontakt os