Når du har fundet din nye au pair, skal der laves en ansøgning om opholdstilladelse til au pairen. Du kan vælge at lave ansøgningen selv, eller lade os forberede den for dig.

Myndighedernes sagsbehandling tager typisk omkring 3 måneder fra ansøgningen er indgivet. Vær derfor i god tid.

Lad os forberede ansøgningen

Hvis du ikke ønsker selv at udarbejde ansøgningen, kan vi gøre dette for dig. Vi indhenter sagsbestillings-ID hos myndighederne og udfylder ansøgningsskemaet. Vi opretter også de nødvendige forsikringer for dig. Vi følger naturligvis sagen fra start til slut og vejleder dig igennem hele processen.

Vi sørger også for au pairens del af ansøgningen, og sikrer at alt nødvendig dokumentation indhentes.

Har du selv fundet din au pair? Det er ikke noget problem. Vi hjælper gerne med ansøgningen alligevel. Det er ikke en betingelse, at du har fået formidlet din au pair igennem os.

Lav ansøgningen selv

Hvis du selv ønsker at lave ansøgningen, kan du udfylde ansøgningsskemaet online eller finde det i pdf- eller word-format. Når du har udfyldt din del af ansøgningen, skal au pairen udfylde sin del og indlevere ansøgningen. Ansøgning om opholdstilladelse behandles af Styrelsen for International Rekruttering og Integration.

Ansøgningsskemaet hedder AU1 og findes på både dansk og engelsk. Af hensyn til au pairen og udenlandske myndigheder, anbefaler vi dog at bruge den engelske udgave.

Vi anbefaler også at du anvender skemaet i pdf- eller word-format. Online-skemaet kan virker ikke på smartphone eller tablet, og au pairen har nødvendigvis ikke adgang til en computer.

Du finder ansøgningsskemaet her: Ansøgningsskema

Når du får formidlet din au pair gennem Au Pair Service, kan du selvfølgelig benytte vores support, hvis du har spørgsmål til ansøgningsprocessen.

Du kan se indholdet af vores pakker på forsiden og har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os her: Kontakt os