Om os

Vi er et dansk au pair bureau med de rette forudsætninger for at give både værtsfamilien og au pairen den rette rådgivning.

Om Au Pair Service

Au Pair Service er et 100% dansk au pair bureau, som blev etableret i 2019. Vi har siden hjulpet mange danske værtsfamilier med at finde deres au pair samt håndtere alt det praktiske i forbindelse med ansøgningen om opholdstilladelse.

Vi sætter altid din familie i centrum og yder en kompetent rådgivning og vejledning. Vores mål er at gøre hele processen så nem og simpel som overhovedet muligt for dig som værtsfamilie.

Vi har forståelse for at travle børnefamilier ikke har meget tid tilovers i hverdagen. Vi er derfor fleksible og har indført løsninger, som sikrer at vi i højere grad står til rådighed når du har behov for det.

Vi er fleksible og tilbyder individuelle løsninger, så hvis du skulle have særlige ønsker eller behov, som ikke er nævnt på vores hjemmeside, vil vi strække os langt for at opfylde disse.

Ansvarlig rekruttering

Vi følger en række principper for at sikre en ansvarlig og etisk korrekt rekruttering af vores au pairs:

Vi rekrutterer selv alle vores au pairs

Vi benytter os ikke af udenlandske bureauer, mellemmænd eller lignende. Desværre er der i visse lande kriminelle bagmænd som profiterer på at sende især unge piger til udlandet under falske forudsætninger. Vi tager stort afstand til dette og har derfor besluttet at udføre rekrutteringen selv.

Vi tager ikke mod betaling fra vores au pairs

Mange au pairs kommer fra lande som er relativt fattige sammenlignet med Danmark. Det er ikke ualmindeligt at bureauer opkræver hvad der i disse lande svarer til 1-2 månedslønninger, hvilket medfører at au pairen og personens familie i mange tilfælde må gældsætte sig at få råd til opholdet. Vi mener derfor ikke, at det er moralsk ansvarligt at tage imod betaling fra vores kandidater. Derudover, skal det ikke være au pairens økonomiske formåen som skal afgøre om personen kan komme i betragtning til til et au pair ophold. Det er vigtigere for os at finde de bedst egnede kandidater til din familie.

Kvalitet frem for kvantitet

Vi har ikke en database med tusindevis af kandidater. Vi håndplukker i stedet de bedst egnede ansøgere og forsøger at danne et godt mix af kandidater, så vi kan imødekomme dine præferencer. Hvis vi imod forventninger ikke skulle have et match til din familie, vil vi til enhver tid meddele dig dette frem for at forsøge at “sælge” en kandidat, som vi ikke tror vil være et godt match.

Hvad er au pair-ordningen?

Bliv klogere på hvad au pair-ordningen er og hvordan du kan drage nytte af den.

Hvad koster det?

Få et overblik over udgifterne forbundet med at have en au pair.

Bliv værtsfamilie

Myndighederne har opsat en række betingelser, som værtsfamilien skal opfylde.

Kontakt os